Fysiofit

We helpen je weer pijnvrij bewegen

Samen werken aan je belastbaarheid

Fysiotherapie Medisport Etten-Leur biedt speciale programma`s waarbij in groepsverband, onder begeleiding van de fysiotherapeut, wordt gewerkt aan preventie en verbetering van klachten. Het doel van deze trainingen is pijnvrij bewegen zodat je in het dagelijks leven geen hinder ervaart door lichamelijke klachten. Pijn mag je leven niet (meer) bepalen! 

Daarnaast is er een speciaal programma voor mensen die in een traject van kankerbehandelingen zitten. 

Fysiotherapie Medisports heeft drie soorten Fysiofit trajecten opgezet: 

  • Fysiofit voor heup/enkel/knie waarin we werken aan meer stabiliteit, coördinatie en kracht van de benen met daarbij de focus op jouw probleemgebied. Deze training is geschikt voor bijna alle blessures en operaties aan heup, knie of enkel.
  • Fysiofit voor rug/nek met accent op stabiliteit en coördinatie van de spieren. Samen werken we aan een beter belastbare rug, nek en/of schouder waardoor de kans kleiner wordt dat klachten opnieuw zullen optreden. 
  • Oncofit: voor iedereen  in Etten-Leur e.o. die een kankerbehandeling ondergaat of heeft ondergaan.

In Etten-Leur is Medisport fysiotherapie uniek in het aanbieden van deze programma`s. 

1.jpg

Ik wil een afspraak maken

Voor de intake fysiofit

Blijf zo fit mogelijk tijdens je behandeltraject

Oncofit

Met Oncofit werk je aan het behouden van je fitheid en spierkracht en heb je minder klachten van misselijkheid, vermoeidheid of pijn. Tevens helpt het je de chemotherapie beter te verdragen. 

Bewegen is essentieel bij longproblemen

Longfit

De therapie is erop gericht dat je zo lang mogelijk, met zo min mogelijk moeite, kunt blijven bewegen in het dagelijks leven