Chronisch zorgnet

Fysiotherapie Medisport Etten-Leur BV is aangesloten bij het Chronisch ZorgNet. Dit is het landelijke netwerk van gespecialiseerde therapeuten die gesuperviseerde beweegtherapie en leefstijlbegeleiding bieden aan mensen met etalagebenen, long- en hartaandoeningen.

Voor professionele begeleiding bij vaatproblemen, hartproblemen of COPD ben je bij Fysiotherapie Medisport Etten-Leur in goede handen. 
 

Verantwoord sporten voor mensen met hart –en vaatproblemen

Hart in beweging

Regelmatig bewegen met een matige intensiteit (je hoeft geen topprestaties te leveren) leidt al tot een verbetering van uithoudingsvermogen, spierkracht, lichaamssamenstelling en algeheel welbevinden!

Beweegprogramma bij etalagebenen

Claudicatio intermittens

Fysiotherapie Medisport Etten-Leur heeft een speciaal beweegprogramma ontwikkeld voor mensen met etalagebenen, waarin de looptraining centraal staat.

Longrevalidatie onder professionele begeleiding

Copd

Fysiotherapie Medisports Etten-Leur biedt al jaren een speciaal beweegprogramma aan voor mensen met COPD. COPD is een aandoening van de longen en luchtwegen.

onder begeleiding van de rookstop coach

Stop met roken

Roken is de belangrijkste risicofactor voor veel niet-overdraagbare chronische aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten en COPD. Stoppen met roken verkleint de kans op deze ziekten.