Knie specialist

Blijf niet te lang lopen met knieklachten

Knieklachten kunnen ontstaan door overbelasting of als gevolg van een acuut trauma. Veel knieklachten zijn sport gerelateerd. De knieklachten kunnen variëren tussen een aanhoudende pijn, een instabiel gevoel, stijfheid of het blokkeren van de knie. Zorg daarom dat je niet te lang door blijft lopen met knie klachten, maar geef het tijdig aan zodat een professional je kan behandelen. Bij Fysiotherapie Medisport Etten-Leur hebben we jarenlange ervaring in het behandelen van deze klachten. 

  • Heb je vaak last van een instabiel gevoel?
  • Pijn tijdens het uitvoeren van dagelijkse activiteiten of juist in rust?
  • Revalideren van een blessure aan de knie?

Onze gespecialiseerde knie fysiotherapeuten helpen je weer pijnvrij te bewegen! 

 

Fysiofit

Uniek in Etten-Leur is Fysiofit:  Fysiofit is hét actieve programma om preventief te werken aan meer stabiliteit, coördinatie en kracht.

Meerdere keren per week is er training onder begeleiding van de`gespecialiseerde fysiotherapeut van Fysiotherapie Medisport Etten-Leur.  Zowel overdag als in de avonden worden de trainingen gegeven. 

Meedoen? Maak een afspraak bij de receptie via 076 50 10 001 voor de intake door de fysiotherapeut. 

Revalidatie na operatie

Ook na operatie aan de knie ben je bij onze gespecialiseerde fysiotherapeuten aan het juiste adres. Jarenlange ervaring en de uitgebreide revalidatiemogelijkheden zorgen dat we je optimaal kunnen helpen te revalideren

  • Meniscusoperatie
  • Voorste kruisband reconstructie
  • Nieuwe knie