Knie specialist

Knieklachten

Loop niet onnodig door met kniepijn

Herkenbaar? 

  • Heb je vaak last van een instabiel gevoel?
  • Ervaar je kniepijn tijdens het uitvoeren van dagelijkse activiteiten of juist in rust?
  • Voel je een "knak" in je knie?
  • Moet je revalideren van een blessure aan de knie?

Weer pijnvrij bewegen

Knieklachten kunnen ontstaan door overbelasting of als gevolg van een acuut trauma. Veel knieklachten zijn sport gerelateerd of komen door slijtage. De knieklachten kunnen variëren tussen een aanhoudende pijn, een instabiel gevoel, stijfheid of het blokkeren van de knie.

Zorg daarom dat je niet te lang door blijft lopen met knie klachten. Door de juiste behandeling en training helpen we je weer pijnvrij te bewegen!  Bij Fysiotherapie Medisport Etten-Leur hebben we jarenlange ervaring in het behandelen van deze klachten. 

Samen met de gespecialiseerde knie fysiotherapeut van Medisport ga je aan de slag met een programma op maat.  Want elke knieklacht is tenslotte anders! 

IMG_4511.jpg

Behandeling op maat

Fysiofit

Uniek in Etten-Leur bij Fysiotherapie Medisport is Fysiofit:  Fysiofit is hét actieve programma om preventief te werken aan meer stabiliteit, coördinatie en kracht.

Meerdere keren per week is er training onder begeleiding van de`gespecialiseerde fysiotherapeut van Fysiotherapie Medisport Etten-Leur.  Zowel overdag als in de avonden worden de trainingen gegeven. 

Meedoen? Maak een afspraak bij de receptie via 076 50 10 001 voor de intake door de fysiotherapeut. 

Revalidatie na operatie

Ook na operatie aan de knie ben je bij onze gespecialiseerde fysiotherapeuten aan het juiste adres. Jarenlange ervaring en de uitgebreide revalidatiemogelijkheden zorgen dat we je optimaal kunnen helpen te revalideren. 

  • Meniscusoperatie
  • Voorste kruisband reconstructie
  • Nieuwe knie